Algemene Voorwaarden


·       Bolo-house.com s niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en/of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal Bolo-house.com dit zo snel mogelijk aanpassen.


·        Door het plaatsen van een bestelling aanvaarden klanten deze Koopvoorwaarden.


·        We gaan ervan uit dat klanten, voor ze bij Bolo-house.com een bestelling plaatsen hun gezondheidstoestand besproken hebben met een dokter en, indien dit vereist is in het land waar ze wonen, een geldig recept hebben gekregen.


·        De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij Bolo-housecom.


·        De klant garandeert dat hij of zij minstens 18 jaar oud is op het moment van de aankoop.


·        De klant garandeert dat de producten bedoeld zijn voor eigen, persoonlijk gebruik.


·        De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij Bolo-house.com in zijn woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als afleveradres.


·        Alle gegeven adviezen zijn puur van een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.


·        Een klant die een bestelling doet, ontslaat Bolo-house.com van alle verantwoordelijkheden – zowel geneeskundige als andere – die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten. Bovendien moet u de volgende vragen met “nee” kunnen beantwoorden:


1.      Bent u allergisch voor bepaalde stoffen die in onze producten aanwezig zijn?


2.      Gebruikt u geneesmiddelen die nitraten bevatten?


3.      Heeft u een lage bloeddruk?


4.      Heeft u ernstige hartproblemen of leverproblemen?


5.      Heeft u nog vragen, raadpleeg dan ons, uw arts of apotheker.


·        Let op: Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of in geval er bij u een bijwerking optreedt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.