Meer kopen
  • Deca kopen zonder recept

Deca bestellen

Deca


Werkzame periode

Deca (Nandrolone Decanoate): 14 tot 16 dagen

Durabolin (Nandrolone Phenyl Propionate): 2 tot 3 dagen

ToedieningInjectie van oplossing in olie
Dosis


Deca (Nandrolone Decanoate): 200 tot 800 mg/week, vrouwen 50 tot 100 mg/week

Durabolin (Nandrolone Phenyl Propionate): 150 tot 600 mg/week, vrouwen 50 tot 100 mg/week

AcneJa, bij hoge doses en gevoelige personen
WaterretentieJa, de kortwerkende versie minder dan de langwerkende (deca)
Hoge bloeddrukAfhankelijk van de dosis
Beschadiging leverNee
AromatiseringLaag, aromatiseert naar onschuldige oestrogeneenvarianten
DHT conversieLaag, converteert naar minder actieve DHT-varianten
Onderdr. hormoonprod.Extreem bij de langwerkende versie, lager voor de kortwerkende versie (door de lagere dosering)


Extra

 Nandrolone Decanoate, ook wel bekend als Deca, is de meest bekende vorm van nandrolone, het is tevens een van de meest populaire steroïden. De kortwerkende versie van nandrolone is Nandrolone Phenyl Propionate. Nandrolone is alleen verkrijgbaar in injecteerbare vorm.


Werking van Nandrolone (Deca)


Nandrolone vergroot de spiermassa op twee manieren: ten eerste vergroot het de stikstofretentie van de spiercellen. Dat betekent dat de spiercellen meer eiwitten, die allemaal stikstof bevatten, gaan vasthouden. Daardoor gaat de eiwitsynthese, en dus spiergroei, sneller. Ten tweede aromatiseert een klein deel van de Nandrolone naar een krachtige vorm van oestrogeen. Deze zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon. Ook kan Nandrolone het aantal androgeenreceptoren gigantisch doen stijgen. Omdat maar een klein deel van de in het lichaam aanwezige Nandrolone aromatiseert zijn er weinig oestrogene bijwerkingen. Helaas kan Nandrolone zich ook binden aan de progesteronreceptoren in borstweefsel en zo gynecomastie verergeren. Dit verschijnsel komt zelden voor, maar als het gebeurt kan Nolvadex of Clomid genomen worden om de voor gynecomastie benodigde oestrogeenreceptoren te bezetten. Bij sterker aromatiserende middelen zoals testosteron kan dan een aromataseremmer genomen worden zoals Proviron. Ook Winstrol kan helpen, omdat het zich bindt aan de progesteronreceptoren en de binding van Nandrolone aan deze receptoren dus vermindert. Een ander voordeel van Nandrolone is dat het zorgt voor meer vocht in de gewrichten. Het is niet bekend hoe dit werkt, maar het resultaat is dat met hoge gewichten getraind kan worden zonder pijn. Van nandrolone zijn twee varianten verkrijgbaar, een langwerkende Nandrolone Decanoate en een korter werkende Nandrolone Phenyl Propionate. Praktijkervaringen wijzen uit dat de gebruiker bij Nandrolone Phenyl Propionate minder vocht vast houdt en dus de gewonnen massa kwalitatief beter is. Van Nandrolone Decanoate is bekend dat het zeer lang in het lichaam aanwezig blijft, hierdoor duurt het ook lang voor het natuurlijke Testosteron niveau hersteld is. Om dit op te lossen wordt gesuggereerd een langwerkende Testosteron twee weken langer te nemen dan Deca. Ook is een sterke nakuur nodig. Een wat veiliger alternatief voor Deca is Boldenone


Gebruik van Nandrolone


Nandrolone Decanoate moet elke week geïnjecteerd worden en Nandrolone Phenyl Propionate om de 4 dagen. Om maximaal van de Decanoate variant te profiteren moet het zeer lang genomen worden, liefst meer dan 12 weken. Voor beide varianten zijn doseringen van 200 tot 600 mg/week normaal, 400 mg komt het meest voor. Nandrolone wordt meestal gebruikt om te bulken. Verder is nandrolone een goede combinatie met vrijwel alle verkrijgbare steroïden, maar vooral met Testosteron. Deca onderdrukt de natuurlijke hormoonproductie van het lichaam sterk en blijft lang actief, daarom moet 2 weken na de laatste deca injectie begonnen worden met 4 weken Nolvadex of Clomid. Een stack van Deca, Testosteron En Dianabol als kickstart is een van de meest populaire bulkkuren. Door de aromatiserende Testosteron en Dianabol wordt het risico op gynecomastie groter, waardoor het verstandig is hier een aromataseremmer als Proviron bij te gebruiken en Nolvadex of Clomid bij de hand te hebben voor het geval gynecomastie de kop op steekt. De combinatie met Trenbolone, die zich nog sterker aan de progesteronreceptor bindt dan nandrolone, is vragen om gynecomastie. Deze combinatie moet dus niet genomen worden zonder voorzorgsmaatregelen.


Bijwerkingen van Nandrolone


Doordat Nandrolone, en dan vooral de langwerkende versie, de hormoonproductie flink kan onderdrukken zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen soms tijdelijke erectiestoornissen optreden, die staan ook wel bekend als “Deca dick”. Verder kunnen prostaathypertrofie, acne en vette huid, hogebloeddruk en afname van het goede cholesterol optreden. Ook gynecomastie kan voorkomen. Het gezicht van de gebruiker kan wat opzwellen door waterretentie. Bij vrouwen kan lichte vermannelijking optreden.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Deca

  • Model: 6310
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€33,25-5%
10+€31,50-10%
20+€29,75-15%
  • €35,00

  • Excl. BTW: €35,00

Gerelateerde producten

Test. Enanthate

Test. Enanthate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur Testosteron Propionate: 2 tot 3 dagen Testos..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Nandrolone Phenyl Prop

Nandrolone Phenyl Prop

Werkzame periodeDeca (Nandrolone Decanoate): 14 tot 16 dagen Durabolin (Nandrolone Phenyl Propionate..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Waarvoor wordt genotropin gebruikt?_Gennotropin is een recombinant menselijk groeihormoon (ook wel s..

€350,00 Excl. BTW: €350,00

Clonazepam 2mg

Clonazepam 2mg

2mg 100tabs  Zie bijsluiter CLONAZEPAM 2mgClonazepam 2mg kopen zonder receptWat doet dit medic..

€90,00 Excl. BTW: €90,00

Tags: deca, injects

Als laatste bekeken

Deca

Deca

Werkzame periodeDeca (Nandrolone Decanoate): 14 tot 16 dagenDurabolin (Nandrolone Phenyl Propionate)..

€35,00 Ex Tax: €35,00