Meer kopen
  • Parabolan kopen zonder recept

Parabolan bestellen

Parabolan


Werkzame periode

Trenbolone Acetate: 2 dagen

Parabolan: 5 dagen

Trenbolone Enanthate: 8 tot 14 dagen

ToedieningInjecteerbare oplossing in olie
Dosis

Trenbolone Acetate: 40 tot 75 mg/dag

Parabolan: 40 tot 75 mg/dag

Trenbolone Enanthate: 300 tot 600 mg/week

AcneMogelijk
WaterretentieNee
Hoge bloeddrukJa
Beschadiging leverJa
AromatiseringNee
DHT conversieNee
Onderdr. hormoonprod.Ja
ExtraTrenbolone is de meest krachtige steroïde die op dit moment verkrijgbaar is, maar moet wel met enige voorzorg genomen worden.


Werking van Trenbolone


Trenbolone is familie van Nandrolone, maar geeft een totaal ander resultaat. Het aromatiseert niet terwijl het veel spiermassa opbouwt en tegelijk zorgt voor vetverbranding. Het vermogen van Trenbolone om spiermassa op te bouwen is vergelijkbaar met dat van Testosteron, met als verschil dat bij Trenbolone geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen als waterretentie voorkomen. Deze eigenschap is uniek voor Trenbolone.

Trenbolone zorgt voor een stijging van het extreem anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren er tegelijk gevoeliger voor. Daarnaast zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren, waardoor meer eiwitten beschikbaar zijn voor herstel en groei. Belangrijk is dat Trenbolone zeer sterk bindt met de androgeen receptor, het is 5 keer zo androgeen als Testosteron. Deze receptor zit zowel in spieren, waar hij bij activering zorgt voor extra spierkracht, als in vetcellen, waar activering van de androgeenreceptor zorgt voor vetverlies. Om deze reden is het slim om Trenbolone te combineren met een middel als Testosteron of Dianabol, dat zorgt namelijk voor meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen waardoor de werking van Trenbolone versterkt wordt.

Een zeer interessant voordeel van Trenbolone is dat het volgens veel bronnen de “feed efficiency” en opname van mineralen bij dieren verhoogt. Er wordt geclaimd dat dit ook geldt voor mensen. Met deze “feed efficiency” wordt de FCE (feed conversion efficiency) bedoeld die gedefinieerd is als de hoeveelheid voedsel die gegeten moet worden voor een bepaalde toename in lichaamsgewicht. In de veehouderij is dit belangrijk omdat een hogere FCE betekent dat minder voedsel ingekocht en opgeslagen hoeft te worden en dus de kosten verlaagd kunnen worden. Bij bodybuilding ligt het anders, een mens kan maar een beperkte hoeveelheid voedsel tot zich nemen. Tijdens de bulk wordt het voedsel dus efficiënter gebruikt en wordt meer spiermassa opgebouwd. Er wordt ook geclaimd dat door de stijging in FCE in de cut spiermassa beter behouden blijft. Het feit dat Trenbolone de receptoren voor bepaalde hormonen die verantwoordelijk zijn voor spierafbraak blokkeert helpt hier ook bij.

Omdat Trenbolone, net als Nandrolone maar sterker, zich bindt aan de progestageenreceptor is de combinatie van deze twee vragen om gynecomastie. Deze combinatie moet dus niet genomen worden zonder voorzorgsmaatregelen.


Gebruik van Trenbolone

Trenbolone kan zowel gebruikt worden om te bulken als om te cutten. Vaak wordt voor bulken de langwerkende versie Trenbolone Enanthate gebruikt bij een dosis van 400 mg per week. Zoals hierboven uitgelegd versterken aromatiserende middelen als Testosteron en Dianabol de werking van Trenbolone, bij deze combinatie zal wel wat waterretentie optreden. Pas op voor een stack met Deca. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende versie Trenbolone Acetate gebruikt. Hiervan moet iedere dag of om de dag 75 mg geïnjecteerd worden. Hierbij kan een niet-aromatiserende steroïde als Primobolan of Winstrol genomen worden, maar ook de stack met Testosteron Propionate en Masteron Propionate is zeer populair._x000D_ Na de kuur moet een nakuur van Nolvadex of Clomid genomen worden en tijdens de kuur kan HCG genomen worden om de hormoonproductie na de kuur sneller op gang te brengen.


Bijwerkingen van Trenbolone

Trenbolone heeft wat bijzondere bijwerkingen die ervoor zorgen dat niet iedereen deze steroïde kan verdragen. Omdat het niet aromatiseert zijn de normale bijwerkingen beperkt: acne, verlies van hoofdhaar en hoge bloeddruk. Deze bijwerkingen komen vooral voor bij mensen die al aanleg voor deze bijwerkingen hebben, bijvoorbeeld mensen die hun hoofdhaar uiteindelijk toch gaan verliezen. Daarnaast is gynecomastie mogelijk door de progestagene activiteit van trenbolone, dit kan voorkomen worden door Arimidex of Letrozole te nemen.

Tot nu toe is er niks aan de hand, maar trenbolone kan nog wat anderen bijwerkingen veroorzaken. Dat zijn slapeloosheid, overmatig zweten (ook ’s nachts), een verhoogd hartritme, onrust en soms angstaanvallen , verlies van libido en erectiestoornissen. Die laatste twee zijn van tijdelijke aard, komen alleen voor als de dosis Trenbolone te hoog is en kunnen dan voorkomen worden door Trenbolone te stacken met Testosteron. De andere bijwerkingen komen ogenschijnlijk willekeurig bij gebruikers voor en kunnen soms voorkomen worden door de dosis te verlagen. Een oplossing hiervoor is om eerst te kuren met Trenbolone Acetate, de kortwerkende versie. Wanneer bovenstaande bijwerkingen optreden en niet te verdragen zijn kan onmiddellijk gestopt worden met het toedienen van Trenbolone en zijn de bijwerkingen na maximaal 3 dagen weg. Bij de langwerkende versie duurt dit veel langer. Als de gebruiker weet hoe hij op het Trenbolone hormoon reageert kan hij de langwerkende Trenbolone Enanthate of middellang werkende Parabolan proberen.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Parabolan

  • Model: 6318
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€57,00-5%
10+€54,00-10%
20+€51,00-15%
  • €60,00

  • Excl. BTW: €60,00

Gerelateerde producten

Trenbolone Acetate

Trenbolone Acetate

Werkzame periodeTrenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanthate: ..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate

Werkzame periodeTrenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanthate: ..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Waarvoor wordt genotropin gebruikt?_Gennotropin is een recombinant menselijk groeihormoon (ook wel s..

€350,00 Excl. BTW: €350,00

Clonazepam 2mg

Clonazepam 2mg

2mg 100tabs  Zie bijsluiter CLONAZEPAM 2mgClonazepam 2mg kopen zonder receptWat doet dit medic..

€90,00 Excl. BTW: €90,00

Tags: parabolan, injects

Als laatste bekeken

Parabolan

Parabolan

Werkzame periodeTrenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagenTrenbolone Enanthate: ..

€60,00 Ex Tax: €60,00