Meer kopen
  • Test. Propionate kopen zonder recept

Test. Propionate bestellen

Test. Propionate


Werkzame periode

Testosteron Base: < 24 uur

Testosteron Propionate: 2 tot 3 dagen

Testosteron Enanthate: 15 tot 16 dagen

Testosteron Cypionate: 15 tot 16 dagen

Sustanon: 21 dagen

Toediening

Injecteerbare oplossing in olie of water (base)

Dosis

Testosteron Base: 50 tot 200 mg/dag

Testosteron Propionate: 50 tot 200 mg/dag_

Testosteron Enanthate: 250 tot 1000 mg/week

Testosteron Cypionate: 250 tot 1000 mg/week

Sustanon: 250 tot 1000 mg/week

AcneJa
WaterretentieJa, hoog
Hoge bloeddrukJa
Beschadiging leverAlleen bij zeer hoge doses
AromatiseringJa, hoog
DHT conversieJa, hoog
Onderdr. hormoonprod.Ja, hoog


Extra

Testosteron is de koning onder de anabolen, het is een zeer populair middel dat zorgt voor een grote toename in spiermassa en kracht. Helaas kunnen gebruikers ook veel bijwerkingen ervaren.


Werking van Testosteron

In het lichaam converteert Testosteron voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen. Dit oestrogeen zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon, daarnaast stijgt het aantal androgeenreceptoren. De DHT en testosteron vergroten de spierkracht en –massa via de androgeenreceptor. Helaas zorgt de conversie naar DHT en oestrogeen ook voor de bijwerkingen die met deze stoffen geassocieerd worden. Bij oestrogeen zijn dit onder andere waterretentie en gynecomastie. Bij DHT zijn dit vergroting van de prostaat en verlies van het hoofdhaar. Testosteron zorgt ook voor een toename van spiervezels en beschermt tegen spierverlies tijdens cutten. Daarnaast zorgt het voor een toename van rode bloedcellen, dit zorgt voor een beter uithoudingsvermogen en beter herstel na activiteit._x000D_ De oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen kunnen geremd worden door de conversie naar oestrogeen te remmen of door de oestrogeenreceptor te blokkeren. Het eerste wordt gedaan door Proviron, Arimidex, Aromasin of Letrozole, Proviron verdient hier de voorkeur omdat het zelf ook een licht androgene werking heeft en de hoeveelheid vrije Testosteron in het lichaam doet stijgen. In het tweede geval kan nolvadex gebruikt worden om de oestrogeenreceptor te blokkeren. De DHT-gerelateerde bijwerkingen kunnen geremd worden door de conversie naar DHT te remmen. Dit kan met Finasteride.


Vormen van Testosteron

Testosteron is van alle steroïden is de meeste vormen geproduceerd. Toediening kan gebeuren via injectie van oplossing in olie of water, oraal of transdermaal.


Injectie Testosteron

Dit is veruit de meest voorkomende vorm van Testosteron. Aan het testosteron-molecuul wordt een ester toegevoegd om de afgifte ervan te vertragen, daardoor hoeft minder vaak geïnjecteerd te worden. De meest bekende voorbeelden zijn Testosteron Propionate en Testosteron Enanthate. Zie de tabel voor de toedieningsfrequentie van de verschillende vormen van Testosteron. Het is ook mogelijk om pure Testosteron (zonder ester) te injecteren, dit is ook de enige vorm die als oplossing in water verkrijgbaar is

Testosteron EsterHoe vaak injecteren
Testosteron BaseIedere dag
Testosteron PropionateIedere dag of om de dag
Testosteron EnanthateÉén keer per week (bij hoge doses twee keer per week)
Testosteron CypionateÉén keer per week (bij hoge doses twee keer per week)
SustanonTwee keer per weekSustanon

Sustanon is een populaire product dat vaak wordt genomen in plaats van Testosteron enanthate. Het is een mix van kortwerkende en langwerkende Testosteron Esters waardoor er een gelijkmatige afgifte naar het bloed moet plaatsvinden terwijl er niet vaak geïnjecteerd hoeft te worden. In de praktijk moet Sustanon twee keer per week geïnjecteerd worden, terwijl Testosteron Enanthate maar één keer per week geïnjecteerd hoeft te worden. Verder zijn Testosteron Enanthate en Sustanon in vrijwel alle kuren uitwisselbaar.


Oraal Testosteron

Voor mensen die niet willen injecteren is het ook mogelijk om Testosteron oraal te nemen. Dit is een capsule met Testosteron Undecanoate opgelost in olie. Op deze manier wordt de Testosteron in het lymfesysteem opgenomen voordat het via de darmen naar de lever gaat, waar het overgrote deel afgebroken zou worden. Om deze reden werken Testosteron pillen, waar de Testosteron in bindmiddel gestampt is, niet. Het nadeel van de Testosteron capsules is dat ze alleen door Organon gemaakt worden en dus duur zijn, daarnaast moeten er veel capsules genomen worden wil je er profijt van hebben.


Testosteron

Testosteron is ook verkrijgbaar in de vorm van een pleister of gel die op de huid aangebracht kan worden. Speciale ingrediënten zorgen ervoor dat de Testosteron door de huid opgenomen wordt. Voor hormoontherapie is deze vorm van Testosteron een goed alternatief voor mensen die niet willen injecteren. Het probleem is dat maar een deel van de Testosteron door de huid wordt opgenomen, in sommige bronnen wordt 10 % geclaimd. Voor een dosis die vergelijkbaar is met het injecteren van Testosteron zal de gebruiker dus veel moeten smeren waardoor de kosten hard oplopen.


Gebruik van Testosteron

Testosteron kan zowel gebruikt worden om te bulken als om te cutten. Het kan alleen worden genomen of gestacked worden met andere producten. Aangezien Testosteron de sterkste spierbouwer is die verkrijgbaar is worden alleen andere producten toegevoegd om de bijwerkingen van te verminderen, anders is het slimmer om meer Testosteron te nemen. In geval van een bulk kuur wordt een langwerkende versie van Testosteron (Testosteron Enanthate of Cypionate) vaak gestacked met Decaof Boldenone. Deze kuur wordt vaak gekickstart met Dianabol. Een normale dosis voor langwerkende testosteron is 250 tot 750 mg per week. Voor een cutkuur met langwerkende producten wordt Testosteron Enanthate of Testosteron Cypionate gestacked met Boldenone of Primobolan. De kortwerkende Testosteron Propionate wordt bijna altijd gebruikt om te cutten maar is net zo geschikt om te bulken. Het wordt vaak gebruikt voor kortere kuren omdat het om de 2 dagen geïnjecteerd moet worden en gecombineerd met andere kortwerkende producten. Uit praktijkervaringen blijkt dat je bij gebruik van Testosteron Propionate minder vocht en vet vasthoudt dan bij Testosteron Enanthate. Een zeer populaire cutkuur is Testosteron Propionate met Materon Propionate, Trenbolone Acetate en eventueelWinstrol. Andere producten om Testosterone Propionate mee te stacken tijdens een cutkuur zijn Anavar en Winstrol. Testosteron Propionate wordt vaak om de dag geïnjecteerd in een hoeveelheid van 100 mg._x000D_ Na elke kuur met Testosteron moet nagekuurd worden. Nadat de anabolen uit het lichaam verdwenen zijn kan begonnen worden met Nolvadex of . HCG kan al tijdens de kuur genomen worden voor beter herstel tijdens de nakuur. Bij lichte kuren kan voldaan worden met 20 mg Nolvadex Clomid voor 4 weken. Bij wat zwaardere kuren kan eerst 2 weken 40 mg Nolvadex genomen worden en daarna nog 2 weken 20 mg._x000D_ Daarnaast moet tijdens de kuur op zijn minst Nolvadex beschikbaar zijn om oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen te onderdrukken. Proviron of Arimidex zijn nog beter,  kan zelfs gedurende de gehele kuur genomen worden. Zodra gynecomastie de kop op steekt moeten deze genomen worden, dat is wanneer de tepels gevoelig of pijnlijk worden, wanneer ze er puffy uit beginnen te zien of wanneer er zelfs al een knobbeltje onder de tepel ontstaat.Proviron

Vaak wordt aan beginners aangeraden om een kuur van alleen Testosteron te nemen, bijvoorbeeld 250 of 500 mg per week voor 10 weken. Dit is een goed advies omdat de gebruiker zo merkt of hij gevoelig is voor oestrogeen- danwel DHT-gerelateerde bijwerkingen. Hij kan zijn volgende kuren plannen aan de hand van zijn ervaringen tijdens de eerste kuur.


Bijwerkingen van Testosteron

Doordat Testosteron de hormoonproductie onderdrukt zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen soms tijdelijke erectiestoornissen optreden. Verder kunnen prostaathypertrofie, acne en vette huid, hoge bloeddruk en afname van het goede cholesterol optreden, wat problemen kan veroorzaken op de langere termijn. Ook gynecomastie kan voorkomen. Het gezicht van de gebruiker kan opzwellen door waterretentie. Andere mogelijke bijwerkingen zijn toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Test. Propionate

  • Model: 6306
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€33,25-5%
10+€31,50-10%
20+€29,75-15%
  • €35,00

  • Excl. BTW: €35,00

Gerelateerde producten

Test. Enanthate

Test. Enanthate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur Testosteron Propionate: 2 tot 3 dagen Testos..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Test. Cypionate

Test. Cypionate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uurTestosteron Propionate: 2 tot 3 dagenTestoste..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Test. Base TNE

Test. Base TNE

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uurTestosteron Propionate: 2 tot 3 dagenTestoste..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Clonazepam 2mg

Clonazepam 2mg

2mg 100tabs  Zie bijsluiter CLONAZEPAM 2mgClonazepam 2mg kopen zonder receptWat doet dit medic..

€90,00 Excl. BTW: €90,00

Tags: test., propionate, injects

Als laatste bekeken

Test. Propionate

Test. Propionate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur Testosteron Propionate: 2 tot 3 dagen Testos..

€35,00 Ex Tax: €35,00